Emrat e 136 viktimave të masakrës së Srebrenicës që do të varrosen sot

Autori:Zekirja Shabani

Në Qendrën Përkujtimore të Potoçarit në Srebrenicë ga ora 13:20 ka filluar ceremonia e varrimit të 136 viktimave të gjenocidit. Ajo po udhëhiqet nga kreu i Bashkësisë Islame në Bosnjë dhe Hercegovinë, Husein ef. Kavazovic.

serbenica11

Këta janë emrat e 136 viktimave të identifikuar të masakrës së Srebrenicës që do të varrosen këtë vit:

1. Ademović (Bego) Hamed (1938.)

2. Ademović (Ismet) Mevludin (1959.)

3. Ademović (Nezir) Hakija (1943.)

4. Ademović (Salčin) Kadrija (1958.)

5. Ahmić (Safet) Amir (1977.)

6. Ajšić (Ibrahim) Hamdija (1957.)

7. Alić (Adem) Sadet (1978.)

8. Alić (Ahmet) Mahmut (1971.)

9. Alić (Džemal) Dževad (1965.)

10. Alić (Šukrija) Seid (1964.)

11. Aljić (Ismet) Nijaz (1963.)

12. Aljić (Suljo) Džemal (1978.)

13. Arifović (Redžo) Husejin (1972.)

14. Atanović (Bego) Hasan (1953.)

15. Avdić (Avdo) Mehmed (1976.)

16. Avdić (Hasan) Hasib (1953.)

17. Avdić (Mustafa) Fazlija (1957.)

18. Bečić (Vehbija) Zihnija (1978.)

19. Bećirović (Meho) Omer (1954.)

20. Bećirović (Ramo) Juso (1966.)

21. Beganović (Mehmed) Nezir (1930.)

22. Begzadić (Hajrudin) Elvis (1976.)

23. Bektić (Ahmo) Ferid (1972.)

24. Buljubašić (Ismet) Hamdija (1956.)

25. Cvrk (Osman) Hajro (1956.)

26. Čikarić (Zulfo) Nusret (1955.)

27. Dervišević (Bego) Refik (1971.)

28. Dervišević (Murat) Ibrahim (1941.)

29. Džananović (Huso) Ramiz (1930.)

30. Džananović (Jusuf) Hamed (1963.)

31. Džananović (Muradif) Admir (1976.)

32. Đananović (Sejdin) Nezir (1921.)

33. Đozić (Hrusto) Elvir (1972.)

34. Efendić (Meša) Asim (1965.)

35. Halilović (Alija) Mehmedalija (1956.)

36. Halilović (Suljo) Nurif (1927.)

37. Hasanović (Alija) Almaz (1978.)

38. Hasanović (Durmo) Juso (1976.)

39. Hasanović (Fikret) Elvir (1973.)

40. Hasanović (Hurem) Ibro (1944.)

41. Hasanović (Ibro) Džemal (1979.)

42. Hasanović (Rešid) Emin (1950.)

43. Hasanović (Sabit) Sakib (1958.)

44. Hasanović (Safet) Šaban (1955.)

45. Hasanović (Salih) Zahid (1972.)

46. Hasić (Husejin) Nijaz (1960.)

47. Hasić (Mujo) Munib (1964.)

48. Hidić (Ćamil) Saša (1964.)

49. Husejnović (Ibro) Munib (1967.)

50. Husić (Salko) Rašid (1946.)

51. Ibrić (Alija) Hariz (1977.)
52. Ikanović (Ahmo) Musa (1975.)
53. Jahić (Izet) Jasmin (1973.)
54. Jahić (Salko) Ifet (1967.)
55. Jakubović (Edhem) Hasan (1978.)
56. Jugović (Hurem) Ramo (1960.)
57. Jusufović (Asim) Mehmed (1962.)
58. Jusupović (Hamed) Ramo (1952.)
59. Kamenica (Šaban) Hajrudin (1960.)
60. Kardašević (Omer) Dževad (1963.)

61. Klempić (Mujo) Sabit (1976.)

62. Korkutović (Murat) Esed (1973.)

63. Lemeš (Mehmed) Edhem (1954.)

64. Lenjinac (Omer) Medo (1965.)

65. Malagić (Ibrahim) Lutvo (1979.)

66. Malić (Rasim) Zuhdo (1976.)

67. Malkić (Bajro) Enver (1974.)

68. Malkić (Bajro) Omer (1977.)

69. Mehanović (Atif) Ramiz (1955.)

70. Mehanović (Hasan) Atif (1931.)

71. Mehanović (Ramiz) Sifet (1978.)

72. Mehanović (Rašid) Safet (1965.)

73. Mehić (Zajim) Hamed (1979.)

74. Mehmedović (Avdurahman) Hašim (1943.)

75. Mehmedović (Bego) Džemail (1935.)

76. Mehmedović (Ibrahim) Muriz (1977.)

77. Mehmedović (Ismet) Fikret (1975.)

78. Mehmedović (Ismet) Rifet (1977.)

79. Mehmedović (Ismet) Salih (1978.)

80. Mehmedović (Mehmed) Nurif (1950.)

81. Mehmedović (Nurija) Ismet (1946.)

82. Mehmedović (Šemso) Ramiz (1962.)

83. Mujanović (Bajro) Almir (1979.)

84. Muminović (Bešir) Muharem (1946.)

85. Musić (Hasan) Senad (1977.)

86. Musić (Šaban) Enver (1976.)

87. Mustafić (Meho) Huso (1975.)

88. Mustafić (Nezir) Meho (1977.)

89. Muškić (Adem) Šabo (1946.)

90. Muškić (Adil) Lutvo (1969.)

91. Muškić (Kasum) Fehim (1952.)

92. Nukić (Avdo) Muharem (1937.)

93. Nukić (Šaćir) Šahin (1941.)

94. Omerović (Nazif) Rasim (1952.)

95. Osmanović (Abdulah) Refik (1963.)

96. Osmanović (Mehan) Šaban (1952.)

97. Osmanović (Rašid) Ismet (1941.)

98. Ramčević (Husein) Ibrahim (1945.)

99. Salihović (Hasan) Ermin (1978.)

100. Salihović (Jusuf) Zulfo (1940.)

101. Salihović (Osman) Hasan (1932.)
102. Salihović (Sead) Senad (1978.)
103. Salihović (Zulfo) Fikret (1966.)
104. Salkić (Abdulah) Izet (1971.)
105. Salkić (Huso) Ibrahim (1939.)
106. Sandžić (Ibrahim) Mevludin (1955.)
107. Sejdinović (Sejdalija) Sabit (1976.)
108. Sejdinović (Sejdalija) Selman (1970.)
109. Selimović (Abid) Hajrudin (1968.)
110. Selimović (Hasib) Murat (1951.)

111. Selimović (Mehan) Kadrija (1942.)

112. Selimović (Mehmed) Avdo (1937.)

113. Selimović (Osman) Ibrahim (1941.)

114. Sinanović (Muhamed) Samir (1975.)

115. Siručić (Mehmed) Safet (1956.)

116. Smajić (Ramiz) Hamed (1971.)

117. Smajić (Suljo) Ferid (1958.)

118. Smajić (Suljo) Izo (1964.)

119. Smajić (Suljo) Ramiz (1947.)

120. Smajlović (Habib) Hedib (1966.)

121. Smajlović (Juso) Jusuf (1920.)

122. Smajlović (Meho) Ahmedin (1976.)

123. Sulejmanović (Salih) Senad (1963.)

124. Suljić (Ćamil) Avdija (1978.)

125. Suljić (Ćamil) Halid (1970.)

126. Suljić (Edhem) Behrem (1964.)

127. Suljić (Edhem) Juso (1958.)

128. Suljić (Redžo) Redžep (1971.)

129. Suljić (Salko) Hajro (1962.)

130. Talović (Mustafa) Ensad (1977.)

131. Tihić (Reif) Ahmo (1950.)

132. Uzunović (Halid) Ekrem (1967.)

133. Velić (Bećir) Bećo (1939.)

134. Zuhrić (Šećan) Ismet (1933.)

135. Zukić (Huso) Alaga (1960.)

136. Zukić (Huso) Velaga (1956.)

Vërejtje:

Ju keni të drejtë ta riprodhoni tekstin tonë, por me kusht që ta citoni burimin e Gazeta Fjala dhe kur ta publikoni shkrimin, ta integroni linkun e artikullit siç vijon: https://gazetafjala.com/emrat-e-136-viktimave-te-masakres-se-srebrenices-qe-do-te-varrosen-sot/

Në të kundërtën, ne do të raportojmë tek organet kompetente si dhe pranë Facebook për shkelje të të drejtës autoriale, gjë që sanksionohet nga Facebook dhe mund të ketë pasoja të rënda për faqen tuaj Facebook. Ju faleminderit për vëmendjen si dhe bashkëpunimin.

Redaksia e Gazetës Fjala