KEDS lë pa rrymë nesër këto komuna

Autori:Gazeta Fjala

largea_rryma1404141677

Distributori për Furnizim me Energji Elektrike (KEDS), ç’do ditë jep njoftimet për vendet që do t’i lë pa rrymë gjatë ditëve në vijim.

Sipas njoftimit të dërguar medieve, KEDS të shtunën do të lë pa rrymë këto vende, shkruan Gazeta Fjala.

Gjeni më poshtë listën e vendeve që do mbesin pa rrymë. 

 1. Prishtinë 

Më  24.10.2016, në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Nr.24 Diletacioni (Kodi:11000007)prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Diletacioni, rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më  24.10.2016 NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV J6 Rezervart e Kforit(Kodi: 13000002) prej orës 08:00  deri në ora  12:00.

Gjatë  kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Bardhoshi, Bërnicë e Ultë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më   24.10.2016 NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Nr.J12 Kodra e Trimave 7 (Kodi:13000006)prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më  24.10.2016  në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet: 

 • Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi:14000003) prej orës  16:00  deri në ora  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i Shtazëve, Viadukti, Ina e Vjetër.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më  24.10.2016  në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet: 

 • Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi:14000010) prej orës 12:00 deri në ora  16:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Podujeva pjesërisht, Sibofci, Lluzhani, Penuha, Lupçi i Epërm, Lluga, Majaci dhe Popova.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më  24.10.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV  Orllani (Kodi:14015002)prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

24.10.2016, ne NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Qyteti(Obiliq) (15019001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgiti te Tyrbja, Prestreshët ,Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë. 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

Më  24.10.2016  në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV  Shtrobullova  (Kodi:16021004)prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më   24.10.2016  në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi:16023003) prej orës 12:00 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: LLapushniku, Orllati (Bytyqët), Vuqaku, Negrovci, Divlaka, Xhurgjica, Morinë e Ulët.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

10.

24.10.2016 në  NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 12:00deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidia, Bivolaku te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovci, Sibovci te Kangjelët, Sibovci te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolaku te Saraqët, Plemetini-Xhemnicët, konsumatorët e fshatit Sibovcit.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

Prizren 

1.

24.10.2016   NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet: 

 • Dalja 10 kV  Komuna Mamusha (kodi:30034005) prej orës 12:00 deri në  ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Medveci, Zojza, Sërbica e Ulët.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

24.10.2016 në NS 35/10 kV Pirana   do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Krushës (Kodi: 30034011)prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushë e Madhe dhe e Vogël, Randobrava, afariste: Separcoini “10 Maji”, Separacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Separacioni “Arbëria”,  Separacioni “Kag-Asfallt”, N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më  24.10.2016 NS 35/10kV Zhuri do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Zhuri (Kodi:30035003)  prej orës  12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vërmicë, Shkozë, Planejë, Milaj, Gorozhupë, Dobrushtë, Dogana në Vërmicë, afariste: Gurëthyesi “Vëllezërit e Bashkuar”, Gurëthyesi  “EthemTrade”, Gurëthyesi “RenelualTahiri”, Restorant “Vermica”, Restoranit “Gurra”, Restorant “Universi”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më  24.10.2016 NS 35/10 kV  Dragashi do të shkyçet: 

 • Dalja 10 kV Rapqa(Kodi:30036009)   prej orës 08:00 – 12:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Kërsteci, Rapqa, Plava, Buqe, Breznë, Rrenci, Berham Jonuzi, Meka, Qendra Petrol.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

24.10.2016  në NS 110/10 kV Prizereni 3 do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjstin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bogushevc, Drajqiq, Gornosellë, Llokvicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e  Poshtme, Manastiricë, Mushnikovë, Nepregoshtë, Pllanjan, Reqan, Prevallë, Sreckë, Stajkovc, Struzhë, afariste “Satstyro”,”Fabrika e Blloqeve,”Dili Kadria”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më  24.10.2016   në  NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030)  prej orës 12:00deri  në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Shpenadia, Caparc, Novak, Velezhë, Sërbicë e Epërme, Smaq, Legjendë, Malësia e Re, Trepeticë; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, firma Vesel Rexhaj,Fabrika e lëngjeve Novak,

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më  23.10.2016  në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Rahoveci  ( Kodi:30000015) prej orës  09:00 deri në ora  11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II,Tupeci I,Tupeci II,Tupeci III,Landovica,Tulltorja I,Tulltorja II.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i OSH,TSSH Atmaxha 2. 

8.

23.10.2016  në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës  10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Korishë, Lubizhdë, Skorrobishtë; bizneset “Imaxh Mermeri”, N.P.N “Bushi”, N.P.Q “Afion”, Arben A Muqaj, N.N.T “A&N”, N.P.N “Atllas”, N.P.P “Vëllezërit Hoxha”, N.T.Sh “Lindi Gea”, “Kajmak”, Salloni i Dasmave Galaxy, D.P.Z “Albad”, EDI” Shoping Center, N.T.Sh “Baaf” , N.T.P “L&D”.

Arsyeja e shkyçjes: bartja e shtyllës së betonit  12/315.

9.

Më  24.10.2016  në NS 110/10 kV Prizereni 3 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës  13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Korishë, Lubizhdë, Skorrobishtë, Bizneset “Imaxh Mermeri”, N.P.N “Bushi”, N.P.Q “Afion”, Arben A Muqaj, N.N.T “A&N”, N.P.N “Atllas”, N.P.P “Vllezërit Hoxha”, N.T.Sh “Lindi Gea”, “Kajmak”, Salloni i Dasmave Galaxy, D.P.Z “Albad”, EDI” Shoping Center, N.T.Sh “Baaf”, N.T.P “L&D”.

Arsyeja e shkyçjes: për shkaqe sigurie – pastrimi i trasesë në LP Velezha- largpërçuesi i dyfishtë.

Ferizaj

1.

24.10.2016NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Fshatrave – Dardanisë (Kodi:40000002)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

24.10.2016NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Doganaj (Kodi:40042004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Pleshina, Zaskoku, Ujësjellësi Ferizaj.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

24.10.2015NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat-Voskopoja (Kodi:40043001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bobi (një pjesë),Trupaja, Kovaçeci, Nikaj, Malzezaj, Provoli, Dubrava, Vataj e Epërme.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

24.10.2016NS 110/35/10 kV Lipjani  do të shkyçet:

 • LP 10 kV Banulla (Kodi:41000012) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Gllogovci dhe Banulla.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

24.10.2016NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shtimja (Kodi:41046003) prej orës 12:00 deri në ora  16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit, Viva Freshi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

24.10.2016 në NS 35/10 KV Shtime  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Rashica (Kodi:41046001) nga ora   08:00 deri në orën  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rashincë, Davidovc, Xhyrkovc, Muzeqinë, Vojnovc, lagjja Mulla Sinonit, Godanc i Muhaxherëve.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

24.10.2016 në NS 35/10 KV Shtime  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Carraleva (Kodi:41046004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e Pleqëve, Reçaku, Ranca,Topilla, Devetaku, Belinci, Zborci, Petreshtica, Karaqica, Duga.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

24.10.2016NS 35/10 kV Vrellë do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Fshatrave – Magurë(Kodi:41048002) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magurja, Dobraja, Poturoci, Medveci, Versheci dhe Torina.

Vërejtje:

Ju keni të drejtë ta riprodhoni tekstin tonë, por me kusht që ta citoni burimin e Gazeta Fjala dhe kur ta publikoni shkrimin, ta integroni linkun e artikullit siç vijon: http://gazetafjala.com/keds-le-pa-rryme-neser-keto-komuna/

Në të kundërtën, ne do të raportojmë tek organet kompetente si dhe pranë Facebook për shkelje të të drejtës autoriale, gjë që sanksionohet nga Facebook dhe mund të ketë pasoja të rënda për faqen tuaj Facebook. Ju faleminderit për vëmendjen si dhe bashkëpunimin.

Redaksia e Gazetës Fjala